Ζιντάν : «Δεν νιώθω ακόμα πρωταθλητής»

Ζιντάν : «Δεν νιώθω ακόμα πρωταθλητής»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, υποστηρίζοντας ότι ακόμα η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κατακτήσει ακόμα το πρωτάθλημα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τοποθετήθηκε για το γεγονός ότι η Ρεαλ Μαδρίτης βρίσκεται μία «ανάσα» από το πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός κράτησε χαμηλά την «μπάλα» παρόλο που η ομάδα του είναι στο +4 από την Μπαρτσελόνα με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Μάλιστα, οι «μερένχες», μετά την επικράτηση επί της Γρανάδα (2-1), θέλουν μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσουν μαθηματικά τον τίτλο. Συγκεκριμένα, τα λόγια του παλαίμαχου άσου ήταν τα εξής: «Δεν έχει σημασία τι προτιμώ εγώ. Θέλουμε να νικήσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης, αυτό είναι όλο. Θα παίξουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα, και η Βιγιαρεάλ θα το κάνει επίσης. Δε νιώθω ακόμα πρωταθλητής. Κανείς δε ξέρει τι μπορεί να συμβεί.»

Ακόμα, απάντησε στην ερώτηση για αν η βαριά φιλική ήττα με 7-3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην αρχή της σεζόν, έπαιξε ρόλο. Αναλυτικά είπε: «Είμαι σίγουρος ότι μας βοήθησε να βελτιωθούμε. Υπάρχει φιλοδοξία στην ομάδα, όπως υπήρχε πάντα. Όταν επιστρέψαμε από την καραντίνα, μπορούσες να δεις ότι οι παίκτες ήθελαν να πετύχουν σπουδαία πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ