Μπερμπάτοφ : «Η Ρεάλ πρέπει να βρει μια λύση στο θέμα του Μπέιλ»

Μπερμπάτοφ : «Η Ρεάλ πρέπει να βρει μια λύση στο θέμα του Μπέιλ»

Ο πρώην Βούλγαρος διεθνής επιθετικός, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, εκτιμά ότι ο χρόνος του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε μετά την απρεπή συμπεριφορά του στη νίκη με 2-0 επί της Αλαβές το Σάββατο, για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ουαλός εξόργισε τους φιλάθλους των Μαδριλένων, όταν έδειχνε έτοιμος να κοιμηθεί με μια προστατευτική μάσκα προσώπου στα μάτια του, ενώ παρακολουθούσε την αναμέτρηση.

«Ο Μπέιλ βρίσκεται ξανά στα πρωτοσέλιδα προσποιούμενος ότι κοιμάται, όταν κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο να αγωνιστεί», δήλωσε ο Μπερμπάτοφ στη Betfair, προσθέτοντας:

«Όταν το είδα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τον είδα να βάζει τη μάσκα πάνω από τα μάτια του και να προσποιείται ότι κοιμάται. Δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Είναι αντιεπαγγελματικό και ασεβές για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ πρέπει να βρει μια λύση στο θέμα του Μπέιλ. Δεν είναι καλό ούτε για τον Μπέιλ, αλλά ούτε για την ομάδα αυτή η κατάσταση.

Η μόνη λύση είναι να εγκαταλείψει ο Μπέιλ τη Ρεάλ. Πρέπει να βρει μία λύση, ακόμα κι αν πρόκειται να δοθεί δανεικός. Αυτό που έκανε ήταν μια επίδειξη δύναμης, ήταν σαν να έλεγε: «Δώστε μου χρόνο να παίξω, διαφορετικά θα κάνω ό, τι θέλω». Αυτή η αντίδραση δε μου «κάθεται καλά» εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ