Μπαρτσελόνα : Συνάντηση ανάμεσα σε Μπαρτομέου και Σετιέν

Μπαρτσελόνα : Συνάντηση ανάμεσα σε Μπαρτομέου και Σετιέν

Σε αναμμένα «κάρβουνα» βρίσκονται στην Μπαρτσελόνα μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου να έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Κίκε Σετιέν.

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα μετά και την μαθηματική απώλεια της La Liga από την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μπλαουγκράνα» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και ειδικότερα από την επανέναρξη και μετά όπου «γκέλαραν» τέσσερις φορές σε αντίθεση με τους «μερένχες» που έκαναν το απόλυτο 10 στα 10.

Η ήττα αυτή φαίνεται πως φέρνει εξελίξεις, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, να προγραμματίζει συνάντηση «κορυφής» ανάμεσα σε εκείνον και τον τεχνικό της ομάδας Κίκε Σετιέν. Ο 61χρονος προπονητής βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού η Μπαρτσελόνα δεν έχει παρουσιαστεί σχεδον καμία φορά σοβαρή, ενώ οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι πως από τον Ιανουάριο η ομάδα περνάει ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, έρχονται να ρίξουν και άλλο λάδι στη φωτιά.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο πρόεδρος των Καταλανών θέλει να μάθει τις σκέψεις του Σετιέν μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά και τα πλάνα του ενόψει και του Champions League, όπου η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι στο «Καμπ Νόου» στη ρεβάνς του 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ