Βιγιαρεάλ : Αποχωρούν οι Καθόρλα και Σοριάνο

Βιγιαρεάλ : Αποχωρούν οι Καθόρλα και Σοριάνο

Το τελευταίο τους παιχνίδι με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ ετοιμάζονται να δώσουν οι Σάντι Καθόρλα και Μπρούνο Σοριάνο τη Κυριακή απέναντι στην Εϊμπάρ (19:00).

Τον τελευταίο τους αγώνα με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ θα δώσουν οι Σάντι Καθόρλα και Μπρούνο Σοριάνο αύριο απέναντι στην Εϊμπάρ.

Ο 35χρονος πλέον Καθόρλα μπορεί τα τελευταία χρόνια να αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμού, να έχει κάνει αμέτρητα χειρουργεία, ωστόσο αποτέλεσε τον ηγέτη του «Κίτρινου Υποβρύχιου».

Η φετινή χρονιά ήταν για εκείνον εκπληκτική. Σκόραρε 15 γκολ, ενώ μοίρασε και 10 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα, καταγράφοντας νούμερα που δεν μπορούν να επιτύχουν ούτε νεότεροι από εκείνον ποδοσφαιριστές.

Η ποιότητα του είναι τέτοια που δεν βρίσκεις εύκολα άξιο αντικαταστάτη, γεγονός που θα δυσκολέψει τους ιθύνοντες της Βιγιαρεάλ, όπως και η αποχώρηση του Μπρούνο Σοριάνο.

Ο 36χρονος μέσος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε επίσης από τραυματισμούς αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς παίκτες της ισπανικής ομάδας, έχοντας καταγράψει 422 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει 31 γκολ και 25 ασίστ με τη κίτρινη φανέλα.

Το tweet της Βιγιαρεάλ για τους δύο παίκτες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ