Λεγκανές – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Λεγκανές – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έμεινε στο 2-2 με την Λεγκανές. Στην Segunda Division η ομάδα των Δημήτρη Σιόβα και Ανχελ Γκερέρο.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία η Λεγκάνες του Δημήτρη Σιόβα και του Άνχελ Γκερέρο υποβιβάστηκε στην Segunda Division. Η Λεγκανές πάλεψε κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης αλλά το 2-2 κόντρα στην Βασίλισσα δεν ήταν αρκετό για να μείνει στην La Liga.

Η ομάδα της Μαδρίτης ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην αδιάφορη Ρεάλ για να σωθεί και να μην κερδίσει η Θέλτα στην έδρα της υποβιβασμένης ουραγού Εσπανιόλ. Παρόλο, που η ομάδα του Οσκαρ Γκαρθία έμεινε στο 0-0 στην Βαρκελώνη, η Λεγκανές δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και έτσι μοιραία υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν προηγήθηκε με τον Σέρχιο Ράμος, με τον Ισπανό αμυντικό να πετυχαίνει ακόμα ένα τέρμα μετά τo restart του πρωταθλήματος. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όμως η Λεγανές απάντησε με τον Μπράιαν Χιλ. Η Ρεάλ ανέκτησε το προβάδισμα της στο 55′ όταν ο Ίσκας βρήκε τον Ασένσιο και αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-2.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το παιχνίδι και στο 78΄ ισοφάρισαν με τον Ασαλέ, ενώ στο 84΄ δεν δόθηκε πέναλτι στη Λεγκανές, μετά από χέρι του Γιόβιτς, με τον διαιτητή να μην δίνει την παράβαση, ούτε με την χρήση του VAR.

Με αυτό το αποτέλεσμα, σταμάτησε και το σερί των 10 συνεχόμενων νικών της Ρεάλ από την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΛΕΓΑΝΕΣ: Κουέγιαρ, Ροσάλες, Μπουστίνθα, Ταρίν (55’Ασαλέ), Σιόβας, Σίλβα, Ρουιμπάλ (46’Γκερέρο), Αμαντού, Ρέθιο (55’Ρόκε Μέσα), Χιλ, Μανού Γκαρίδο (46’Όσκαρ Ροντρίγκεθ).

ΡΕΑΛ Μ.: Αρεολά, Λούκας, Μιλιτάο, Ράμος (46’Νάτσο), Μεντί, Κασεμίρο (61’Κρόος), Βαλβέρδε, Ίσκο, Βινίσιους, Βαλβέρδε, Ασένσιο (61’Μπραχίμ), Μπενζεμά (61’Γιόβιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ