Μέσι, ο άνθρωπος ρεκόρ (pics)

Μέσι, ο άνθρωπος ρεκόρ (pics)

Μια χρονιά γεμάτη ατομικά ρεκόρ ολοκληρώθηκε για τον Λιονέλ Μέσι που μπορεί να μην κατάφερε να οδηγήσει αυτή τη φορά την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, αλλά ο ίδιος ξεχώρισε και πάλι.

Η φετινή Μπαρτσελόνα ήταν με διαφορά η χειρότερη των τελευταίων ετών όσον αφορά τουλάχιστον τις εντός Ισπανίας επιδόσεις της. Οι Καταλανοί έμειναν στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Ρεάλ, με τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών (82) από την εποχή Γκουαρντιόλα κι έπειτα, αλλά το χειρότερο είναι πως η εικόνα που είχαν σε όλη τη σεζόν, δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή της ομάδας που έχει μάθει όλος ο κόσμος.

Παρ΄όλα αυτά, ακόμα και σε μια τέτοια άσχημη περίοδο για την Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να ξεχωρίσει και να πετύχει πολλά ατομικά ρεκόρ που δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να σπάσει. Κι ενώ στο ξεκίνημα, είχε μείνει εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού.

Top scorer in La Liga, again.Lionel Messi sets a new record by winning his seventh Pichichi trophy 🏆

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

👑🏁⚽ Leo Messi WINS the Top Scorers Race in #LaLigaSantander!

Δημοσιεύτηκε από LaLiga στις Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

😱 𝐌𝐞𝐬𝐬𝐈𝐌𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒𝐈𝐕𝐄 😱 ✅ Top scorer in #LaLigaSantander✅ Top assist provider in #LaLigaSantander👑 At 33 years of age, MESSI is still on top!

Δημοσιεύτηκε από LaLiga στις Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

Αρχικά ο Αργεντινός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 25 γκολ και 21 ασίστ κάτι που σημαίνει ότι είναι ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος αφήνοντας τον Μπενζεμά στα 21 γκολ. Είναι η έβδομη φορά που πετυχαίνει αυτό το επίτευγμα, επίδοση ρεκόρ αφού άφησε πίσω του τον Τέλμο Θάρα με έξι βραβεία Pichichi. Ρεκόρ αποτελούν στην ιστορία της La Liga και οι 21 ασίστ με τον Μέσι να αφήνει πίσω του τον Τσάβι, με 20.

Παράλληλα, αυτή είναι η 12η σερί σεζόν που πετυχαίνει τουλάχιστον 25 γκολ στη La Liga και σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι πλέον έχει πατήσει τα 33 του χρόνια. Κι όμως συνεχίζει ακάθεκτος, ακόμη κι αν δεν έχει την υποστήριξη που θα έπρεπε από την υπόλοιπη ομάδα αποδεικνύοντας πως είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της εποχής μας.

🌟 𝗡𝗘𝗪 𝗥𝗘𝗖𝗢𝗥𝗗 𝗙𝗢𝗥 𝗠𝗘𝗦𝗦𝗜 🌟MESSI: 7 🏆Zarra: 6 🏆Di Stéfano: 5 🏆Quini: 5 🏆Hugo Sánchez: 5 🏆💙🐐❤ MESSI OVERTAKES ZARRA and becomes the PLAYER WITH MOST TOP SCORER AWARDS in #LaLigaHistory!

Δημοσιεύτηκε από LaLiga στις Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

✨ H I S T O R Y ✨With 2⃣1⃣ assists, Leo Messi overtakes Xavi as the player with MOST ASSISTS in a single #LaLigaSantander season! 🐐#LaLigaHistory

Δημοσιεύτηκε από LaLiga στις Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

🐐 Leo Messi wins the 2019-20 Pichichi Trophy, the 7th of his career. A new LaLiga record! 🏆🐐 Leo #Messi gana el…

Δημοσιεύτηκε από FC Barcelona στις Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ