Έσπασε ρεκόρ 10ετίας ο Πουτζ

Έσπασε ρεκόρ 10ετίας ο Πουτζ

Η Μπαρτσελόνα πέρασε εύκολα από την έδρα της Αλαβές, με τον Ρίκι Πουτζ να πραγματοποιεί μία εξαιρετική εμφάνιση και να σπάει ρεκόρ 9 χρόνων.

Μπορεί το πρωτάθλημα να χάθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η Μπαρτσελόνα έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την La Liga, επικρατώντας με 5-0 της Αλαβές. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ως συνήθως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα», ωστόσο ο Ρίκι Πουτζ ήταν αυτός που τράβηξε τα βλέμματα.

Ο 20χρονος άσος από την Μασία, πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, «σερβίροντας» δύο γκολ, ενώ έγινε και ο πρώτος ποδοσφαιριστής εκτός του Μέσι, που δημιουργεί τρεις κλασικές ευκαιρίες, τα τελευταία δύο χρόνια.

Με τις δύο του ασίστ, ο Πουτζ κατάφερε να καταρρίψει ένα ρεκόρ εννέα ετών, που κατείχε ο Τιάγκο Αλκαντάρα. Ο Ισπανός είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που καταφέρνει να βγάλει δύο ασίστ σε έναν αγώνα μετά τον Τιάγκο, όταν το 2011 κόντρα στη Βιγιαρεάλ είχε πραγματοποιήσει δύο ασίστ σε ηλικία 20 χρονών και 140 ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ