Ντάνι Άλβες : «Ο Νεϊμάρ πρέπει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Ντάνι Άλβες : «Ο Νεϊμάρ πρέπει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Την άποψη του για το μέλλον του Νεϊμάρ εξέφρασε ο πρώην συμπαίκτης του και πολύ καλός του φίλος, Ντάνι Άλβες.

Είναι κοινό μυστικό πως ο Νεϊμάρ επιθυμεί την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε τα πάντα το περασμένο καλοκαίρι για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο συλλόγων δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο πρώην συμπαίκτης του, Ντάνι Άλβες, ανέφερε πως ο 28χρονος άσος των Παριζιάνων πρέπει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όπου μεγαλούργησε. «Όλοι ξέρουμε πως ο Νεϊμάρ μπορεί να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα, τον Μέσι και όλη την ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Ισπανίας και όλης της Ευρώπης. Εάν ήμουν εκείνος θα γυρνούσα πίσω χωρίς δεύτερη σκέψη» ανέφερε ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας σε Μέσο της Βαρκελώνης.

Ο 28χρονος εξτρέμ είχε αποχωρίσει από τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2017, όταν οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν έσπασαν την ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ, καταρρίπτοντας και το ρεκόρ μεταγραφής που κατείχε μέχρι τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την απόκτηση του Πολ Πογκμπά. Ο Βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί 186 φορές με τα «μπλαουγκράνα», έχοντας σκοράρει 105 γκολ, ενώ είχε και 77 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ