Κάντιθ : «Μπαμ» με Νεγρέδο (pic)

Κάντιθ : «Μπαμ» με Νεγρέδο (pic)

Η Κάντιθ δεν είναι η μόνη που επιστρέφει στην La Liga αλλά μαζί της, θα έχει και τον Αλβάρο Νεγρέδο.

Η Κάντιθ θα αγωνίζεται στην La Liga από την νέα σεζόν και έχει ήδη ξεκινήσει την μεταγραφική της ενίσχυση. Μέσα σε αυτή, υπήρχε και μία κίνηση- «έκπληξη», η οποία θα βοηθήσει τον σύλλογο να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και να κατακτήσει την καλύτερη θέση που μπορεί.

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλβάρο Νεγρέδο. Ο 34χρονος επιθετικός επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας μετά από τρία χρόνια. Μάλιστα, θα κλιθεί να βοηθήσει την νέα του ομάδα, να πετύχει τους στόχους της και εκείνος, να κάνει την δική του επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Ο έμπειρος φορ αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την Αλ Νασρ, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια. Εκεί, ήταν εντυπωσιακός, καθώς σκόραρε 26 τέρματα σε 37 συμμετοχές, κάτι που έπεισε τον ισπανικό σύλλογο να του προσφέρει συμβόλαιο ενός έτους.

Στην La Liga, ο Ισπανός άσος έχει αγωνιστεί επίσης με τις Σεβίλη και Βαλένθια, ενώ με την πρώτη, πραγματοποίησε τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Συγκεκριμένα μέτρησε 85 τέρματα και 27 ασίστ σε διάστημα 180 αγώνων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ