«Αναλαμβάνει τη Βαλένθια ο Χάβι Γκράθια»

«Αναλαμβάνει τη Βαλένθια ο Χάβι Γκράθια»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας θα αναλάβει τα ηνία της Βαλένθια.

Ετοιμο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια εμφανίζουν τον Χάβι Γκράθια οι Ισπανοί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιβηρες στα δημοσιεύματά τους, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των Νυχτερίδων και θα αποτελεί τον διάδοχο του Αλμπέρτ Θελάδες.

Ο Χάβι Γκράθια είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν απολύθηκε από την Γουότφορντ. Εκτός από τις τρεις ομάδες που προαναφέραμε, ο Ισπανός στο παρελθόν είχε καθίσει επίσης στους πάγκους των Ρούμπιν Καζάν, Μάλαγα, Οσασούνα, Αλμερία, Βιγιαρέαλ Β, Κάντιθ και Ποντεβέντρα.

Στην καριέρα του πάντως ακόμα δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο ως προπονητής. Οσον αφορά στις επαφές του με τη Βαλένθια, οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την επίσημη ανακοίνωση να ακολουθεί τις επόμενες μέρες.

Εάν ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος, ο Γκράθια θα προπονήσει ξανά ομάδα της La Liga μετά τη θητεία του στη Μάλαγα τη διετία 2014/16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ