Μπαρτσελόνα : Παραμένει σε δύσκολη θέση ο Σετιέν

Μπαρτσελόνα : Παραμένει σε δύσκολη θέση ο Σετιέν

Ο Κίκε Σετιέν μπορεί να ακούγεται ότι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα για το Champions League, όμως είναι σε δύσκολη θέση.

Η απώλεια του εφετινού τίτλου της LaLiga για τη Μπαρτσελόνα, μολονότι μπήκε με προβάδισμα δύο βαθμών από την (πρωταθλήτρια εντέλει) Ρεάλ Μαδρίτης, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά το lockdown λόγω του κορωνοϊού, εξακολουθεί να δημιουργεί τριγμούς στο εσωτερικό των «μπλαουγκράνα».

Με τον Κίκε Σετιέν, διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της «Μπάρτσα», να βρίσκεται σε πολύ… δύσκολη θέση, έχοντας χάσει τα στηρίγματά του, ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια.

Η καταλανική «El Mundo Deportivo» ανέφερε σε δημοσίευμά της, πως οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Πάτρικ Κλάιφερτ -παλιός μεγάλος άσος της ομάδας και σημερινός διευθυντής της ακαδημίας της «LaMasia»- και να οδηγήσει αυτός την ομάδα στο Final-8 του Champions League.

Την ίδια ώρα, ο Τσάβι, που αποτελεί διακαή πόθο των οπαδών της Μπαρτσελόνα, είναι δεδομένο πως για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, θα παραμείνει εκτός… υποψηφίων, καθότι ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Αλ-Σαντ του Κατάρ, ενώ στο «κάδρο» σύμφωνα με τη L’Equipe, έχει μπει και ο παλιός μεγάλος άσος της Γαλλίας, Λοράν Μπλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ