Κροος για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Ήμασταν κοντά σε συμφωνία το 2014»

Κροος για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Ήμασταν κοντά σε συμφωνία το 2014»

Ο Τόνι Κροος αποκάλυψε ότι πριν έξι χρόνια, βρέθηκε αρκετά κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο ίδιος, επέλεξε την Ρεαλ Μαδρίτης.

Ο Τόνι Κροος αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ρεαλ Μαδρίτης στον 21ο αιώνα. Ο Γερμανός μέσος έκλεισε έξι χρόνια παρουσίας στον ισπανικό σύλλογο, ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι αυτή την στιγμή, μπορεί να είχε γραφτεί διαφορετική ιστορία. Όταν οι «μερένχες» δαπάνησαν 25 εκ. ευρώ το 2014, για να τον κάνουν δικό τους, δεν ήταν μόνοι τους στην διεκδίκηση.

Όπως δήλωσε, ο έμπειρος χαφ στο «Lauschangriff Podcast», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτησή του, ωστόσο η προσφορά της Ρεαλ, άφησε σε δεύτερη μοίρα τους Άγγλους. Συγκεκριμένα είπε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δείξει αρκετό ενδιαφέρον για εμένα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και μία συμφωνία ήταν κοντά. Τότε με κάλεσε ο ατζέντης μου και μού είπε για την Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν εμφανίστηκε η Ρεάλ έβαλα το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ πίσω της».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Στο Παγκόσμιο ο Γιόαχιμ Λεβ με ρώτησε αν έφευγα για την Μαδρίτη, έτσι του είπα γι’ αυτό και ήταν χαρούμενοι για μένα που διαπραγματευόμουν  μέσα στο τουρνουά». Μέσα σε αυτή την εξαετία, ο διεθνής άσος μετράει 277 εμφανίσεις με το σήμα της Ρεάλ, ενώ έχει απολογισμό 19 γκολ και 68 ασίστ. Ακόμα, έχει κατακτήσει τρία Champions League, ισάριθμα UEFA Super Cup, τέσσερα Παγκόσμια Συλλόγων και δύο πρωταθλήματα Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ