Μέσι : Τα καινούρια του παπούτσια τα… σπάνε (pics)

Μέσι : Τα καινούρια του παπούτσια τα… σπάνε (pics)

Πρωτότυπα και πανέμορφα είναι τα νέα παπούτσια που θα φοράει ο Λιονέλ Μέσι στους αγωνιστικούς χώρους. Ο σχεδιασμός τους απλά... δεν υπάρχει!

Ο Λιονέλ Μέσι προκαλεί παροξυσμό μόνο και μόνο με την παρουσία του. Εκατομμύρια άνθρωποι τον λατρεύουν, καθώς είναι G.O.A.T. Αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι μαγικές ντρίμπλες του, τα πανέμορφα γκολ που πετυχαίνει, οι υπέροχες πάσες και ασίστ, προκαλούν πάντα τις επευφημίες των οπαδών. Όχι μόνο της Μπαρτσελόνα, αλλά γενικότερα.

Πλέον, παροξυσμό στους φαν του Μέσι ανά τον κόσμο θα προκαλούν και τα νέα παπούτσια του Αργεντινού «μάγου»! Όπως θα δείτε παρακάτω, ο σχεδιασμός τους σε «μαγεύει». Και το μόνο σίγουρο είναι ότι όση ώρα και να τα κοιτάξει κάποιος, δεν πρόκειται να βαρεθεί.

Πανέμορφες εναλλαγές χρωμάτων, με το πορτοκαλί και το λαχανί να είναι πάνω στο μπλε. Υπάρχει επίσης σε σκίτσο η μορφή του Μέσι να πανηγυρίζει, ενώ πάνω στα παπούτσια είναι γραμμένο το όνομα της Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άσος των «μπλαουγκράνα» θα φοράει τα συγκεκριμένα παπούτσια στα υπόλοιπα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του στο φετινό Champions League. Είτε μόνο στον αγώνα με τη Νάπολι (εφόσον η Μπάρτσα αποκλειστεί), είτε στο Final 8 της διοργάνωσης (εφόσον προκριθεί).

Δείτε τις πρώτες εικόνες των παπουτσιών του Μέσι, που μόλις κυκλοφόρησαν:

Leo Messi will wear these customized boots for the rest of the Champions League

Δημοσιεύτηκε από Oh My Goal στις Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ