Μπαρτσελόνα : Θέλει Αλάμπα… αλλά δεν μπορεί

Μπαρτσελόνα : Θέλει Αλάμπα… αλλά δεν μπορεί

Ζεστή παραμένει στην υπόθεση του Ντάβιντ Αλάμπα η Μπαρτσελόνα, η οποία ωστόσο δεν έχει την οικονομική άνεση ώστε να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις.

Έντονο παραμένει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ντάβιντ Αλάμπα. Οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν εδώ και καιρό την περίπτωση του Αυστριακού μπακ της Μπάγερν, ωστόσο οι οικονομικές επιπτώσεις που έχει φέρει ο κορωνοϊός δεν της επιτρέπουν να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους Βαυαρούς. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οι Καταλανοί έχουν μιλήσει με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, έχοντας υποσχεθεί πως θα του προσφέρουν συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2021, όταν και θα μείνει ελεύθερος από τους Γερμανούς.

Η Μπάγερν από τη μεριά θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Αλάμπα το φετινό καλοκαίρι, με τα τελευταία δημοσιεύματα να μιλάνε για οριστική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών, στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου.

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι δύο ομάδες που έχουν δείξει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού, ο οποίος επιθυμεί να μετακομίσει στην Ισπανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ