Ολυμπιακός : Στη short-list του Σιμεόνε ο Ζοσέ Σα

Ολυμπιακός : Στη short-list του Σιμεόνε ο Ζοσέ Σα

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται στους τέσσερις γκολκίπερ που ξεχώρισε ο Τσόλο για αντικατάσταση του Αντάν.

Την αξία του ο Ζοσέ Σα την έχει αποδείξει σε πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ειδικά στο Champions League και στο Europa League. Για αυτό, το όνομα του Πορτογάλου τερματοφύλακα έχει σημειωθεί στα μπλοκάκια δεκάδων σκάουτερ ανά την Ευρώπη.

Όπως των «κατασκόπων» της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο ίδιος ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει τσεκάρει τον Σα και τον έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων από την Ιβηρική. Και αυτός είναι ο λόγος που ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι ο μόνος που εξετάζει ο Τσόλο και δεν αγωνίζεται στην Primera Division.

Η αναζήτηση για έναν γκολκίπερ, άρχισε στο «Μετροπολιτάνο» από την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Αντόνιο Αντάν. Και ο πρώτος στόχος για την αντικατάσταση του είναι ο 29χρονος Αϊτόρ Φερνάντες της Λεβάντε. Ο Βάσκος πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν στην Ισπανία και η μεταγραφή του μοιάζει θέμα χρόνου.

Ωστόσο, εκτός από τον Αϊτόρ, ο Σιμεόνε έχει μία short-list με άλλα τρία ονόματα. Τον Μάρκο Ντμίτροβιτς της Εϊμάρ, τον Ρομπέρτο Χιμένεθ της Αλαβές και τον Σα. Με τον Πορτογάλο να έχει το αβαντάζ σε σχέση με τους άλλους τρεις, πως έχει ανταποκριθεί σε συνθήκες πίεσης, πρωταθλητισμού και απαιτητικών ευρωπαϊκών παιχνιδιών…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ