Μπαρτσελόνα : Παρών στην τελευταία προπόνηση Γκριεζμάν, Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα : Παρών στην τελευταία προπόνηση Γκριεζμάν, Ντεμπελέ

Ευχάριστα νέα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, με τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Ουσμάν Ντεμπελέ να δίνουν το παρών στην τελευταία προπόνηση, ενόψει του αγώνα με τη Νάπολι.

Σε ρυθμούς Champions League, με αμείωτους ρυθμούς κινούνται στην Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται για τη μεγάλη ρεβάνς των «16» κόντρα στη Νάπολι, με τις τελευταίες εξελίξεις των τραυματιών, να φέρνουν χαμόγελα στον Κίκε Σετιέν.

Ο λόγος είναι η συμμετοχή του Αντουάν Γκριεζμάν και του Ουσμάν Ντεμπελέ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Ο Γκριεζμάν είχε τραυματιστεί λίγο πριν από το τέλος της σεζόν, ωστόσο συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να προλάβει τους «παρτενοπέι», δίνοντας μία επιπλέον λύση στον 61χρονο τεχνικό των καταλανών.

Από την άλλη, ο Ντεμπελέ βρίσκεται απών εδώ και αρκετό καιρό, όταν υποτροπίασε πριν καν επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο 21χρονος έχει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στους Ιταλούς, ωστόσο η συμμετοχή του και μόνο στην προπόνηση, γεμίζει με αισιοδοξία τόσο τον ίδιο που έχει ταλαιπωρηθεί από πολλού τραυματισμούς, όσο και την Μπαρτσελόνα που δαπάνησε 120 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ