Το αντίο του Μέσι στον Κασίγιας

Το αντίο του Μέσι στον Κασίγιας

Ο Ίκερ Κασίγιας ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, με τον Λιονέλ Μέσι να του στέλνει το δικό του αντίο.

Ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να «κρεμάσει» τα γάντια του και να δώσει τέλος στην 20χρονη πορεία του στα γήπεδα, σε ηλικία 39 ετών. Ο Ισπανός πορτιέρο δεν είχε αγωνιστεί από το καρδιακό επεισόδιο που αντιμετώπισε την περασμένη χρονιά και αποφάσισε να βάλει οριστικό τέλος στη μεγάλη και επιτυχημένη καριέρα του.

Για τον Κασίγιας, μίλησε στην ισπανική AS, ένας από τους καλύτερους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει ο «Άγιος» Ίκερ, ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός άσος, αποθέωσε τον πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας μάλιστα πως έβαλε το «λιθαράκι» του στην προσωπική του βελτίωση όλων αυτών των χρόνων.

«Ο Ίκερ αποσύρεται, αλλά έχει περάσει εδώ και καιρό στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όχι μόνο επειδή υπήρξε σημείο αναφοράς στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά επειδή κατάφερε να κατακτήσει τα πάντα. Ίκερ, είσαι ένας φανταστικός τερματοφύλακας και είναι αλήθεια πως πάντα ήταν δύσκολο για εμένα να σε έχω απέναντί μου. Κοιτάζοντας πίσω σκέφτομαι ότι η αντίπαλότητά μας ήταν αγνή και καθαρή και μας βοήθησε όχι μόνο να γίνουμε καλύτεροι, αλλά και να ανυπομονούμε για κάθε αναμέτρησή μας» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ