Μπαρτσελόνα : Ανανέωσε τον Πικέ

Μπαρτσελόνα : Ανανέωσε τον Πικέ

Ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα ο Ζεράρ Πικέ για τέσσερα ακόμη χρόνια, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ζεράρ Πικέ μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Οι μπλαουγκράνα έφτασαν σε συμφωνία με τον πολύπειρο Ισπανό στόπερ και θα τον έχουν στο ρόστερ τους για τα τέσσερα επόμενα χρόνια. Την επόμενες ημέρες ο σύλλογος θα ανακοινώσει πότε ο Πικέ θα υπογράψει επίσημα το νέο του συμβόλαιο.

Μάλιστα, συμφωνήθηκε και η ρήτρα αποδέσμευσης του Πικέ, η οποία ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια ευρώ! Η Μπαρτσελόνα κινήθηκε ταχύτατα και έδεσε τον βασικό κεντρικό της αμυντικό, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/953932715522514944

Ο Πικέ για πρώτη φορά φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα το 1997 σε ηλικία 10 ετών. Έφυγε το 2004 για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία έμεινε μέχρι το 2008. Να αναφέρουμε πως είχε φύγει ως δανεικός για μια χρονιά στη Σαραγόσα. Έπειτα, επέστρεψε στο «Καμπ Νου» το 2008 για να μείνει ως το υπόλοιπο της καριέρας του.

Συνολικά έχει 421 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα, έχοντας πετύχει 37 γκολ και έχει κατακτήσει 25 τρόπαια.

Δείτε παρακάτω ένα εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασαν οι Καταλανοί με την φυσιογνωμική εξέλιξη του Πικέ ανά τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα. Το βίντεο συνοδεύεται από το μήνυμα: «Τα χρόνια περνούν, αλλά τα όνειρα παραμένουν ίδια για τον Πικέ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ