Ινιέστα : «Όλοι μαζί πλάι στον κορυφαίο σύλλογο του πλανήτη»

Ινιέστα : «Όλοι μαζί πλάι στον κορυφαίο σύλλογο του πλανήτη»

Δίπλα στην Μπάρτσα βρίσκεται ο Αντρές Ινιέστα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του συλλόγου. Το ενωτικό και πωρωτικό μήνυμά του!

Αναμφίβολα, η Μπάρτσα δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της. Το κλίμα στην ομάδα είναι ό,τι χειρότερο το τελευταίο διάστημα. Με τη χρονιά να ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο. Και μηνύματα σαν εκείνο του Ινιέστα σίγουρα τα χρειάζεται…

Η Μπαρτσελόνα φέτος δεν κατέκτησε ούτε έναν τίτλο, ενώ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν διασύρθηκε με 8-2 από την Μπάγερν. Με το όνειρο κατάκτησης του Champions League να παίρνει… παράταση ενός χρόνου.

Ο Κίκε Σετιέν είναι ήδη παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, με τον Ρόναλντ Κούμαν να πλησιάζει στο «Καμπ Νου». Ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει και τυπικά προπονητής της Μπαρτσελόνα. Εκτός από τη θέση του προπονητή πάντως, ριζικές αλλαγές αναμένονται και στο ρόστερ της ομάδας.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Λιονέλ Μέσι να ζητάει την άμεση αποχώρησή του από τους Καταλανούς. Αλλά η ίδια η διοίκηση διέψευσε αυτές τις πληροφορίες. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι ο Αργεντινός σταρ είναι δεδομένο πως θα παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Το μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας του Ινιέστα

Μέσα σε όλο αυτό το ζοφερό κλίμα, υπάρχει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ένα μήνυμα του Θρύλου της ομάδας, Αντρές Ινιέστα. Ο οποίος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, σκέφτεται το «σπίτι» του. Αυτό ήταν η Μπάρτσα για τον Ινιέστα. Το δεύτερο «σπίτι» του. Και τώρα, το σκέφτεται όσο λίγοι.

Το μήνυμά του που θα δείτε παρακάτω, είναι ικανό να πωρώσει τους υποστηρικτές του συλλόγου. Να απαλύνει τον πόνο τους και να τους δώσει ελπίδα ότι κάτι καλό φτιάχνεται για το μέλλον. Κάτι μεγάλο.

«Όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να χτίζουμε τον κορυφαίο σύλλογο του πλανήτη!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντρές Ινιέστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ