Φατί : Από τον Μέσι στον… Κριστιάνο!

Φατί : Από τον Μέσι στον… Κριστιάνο!

Μάνατζερ του Ανσού Φατί ήταν μέχρι πρότινος ο αδελφός του Λιονέλ Μέσι, Ροδρίγο, ενώ πλέον είναι ο Ζόρζε Μέντες ο οποίος εκπροσωπεί μεταξύ άλλων και τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Άλλαξε μάνατζερ ο Ανσού Φατί.

Ο 17χρονος εξτρέμ είχε, μέχρι πρότινος, ως εκπρόσωπό του τον Ροδρίγο Μέσι. Αδερφό του σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο η συνεργασία τους τερματίστηκε.

Ο Φατί πλέον άλλαξε επίπεδο. Ανέβηκε πολλά… σκαλιά. Τουλάχιστον στο ζήτημα του ατζέντη. Καθώς πλέον θα τον εκπροσωπεί ο μετρ του είδους, Ζόρζε Μέντες. Ένας εκ των κορυφαίων μάνατζερ του πλανήτη. Ο οποίος φυσικά έχει πελάτη, μεταξύ άλλων, και τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μαζί με τον Μέντες, τον Φατί θα εκπροσωπεί και η εταιρεία του Πορτογάλου σούπερ ατζέντη, που ακούει στο όνομα Gestifute.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Φατί με την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2022 και έχει ενδιαφέρον το τι θα συμβεί τώρα με την αλλαγή μάνατζερ. Παρά τις προτάσεις που ξεπερνούν ακόμη και τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου έχει δηλώσει κατηγορηματικά: «δεν παραχωρείται. Υπάρχουν πολλές προτάσεις, αλλά δεν θα τον πουλήσουμε. Θα είναι μέλος της πρώτης ομάδας, έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ