Μπαρτσελόνα : Βοηθός του Κούμαν ο Λάρσον (pic)

Μπαρτσελόνα : Βοηθός του Κούμαν ο Λάρσον (pic)

H Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τους συνεργάτες του Ρόναλντ Κούμαν με τον Χένρικ Λάρσον να επιστρέφει ύστερα από 13 χρόνια. Στο τιμ και ο Άλφρεντ Σρέντερ.

Η εποχή Ρόναλντ Κούμαν έχει ξεκινήσει στην Μπαρτσελόνα η οποία το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσε και το τιμ που θα στελεχώσει τον Ολλανδό τεχνικό. Ο Χένρικ Λάρσον θα είναι ο ένας βοηθός του Κούμαν, με τον Σουηδό να επιστρέφει ύστερα από 13 χρόνια ενώ ο Άλφρεντ Σρέντερ θα είναι ο άλλος.

Για τον Λάρσον οι συστάσεις είναι περιττές μιας και έχει σπουδαία καριέρα σαν προπονητής ενώ αγωνίστηκε και δύο χρόνια στους Καταλανούς κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα αλλά και το Champions League του 2006. Με τον Κούμαν έχουν συνυπάρξει τη διετία 1995-97 στη Φέγενορτ και ήρθε η ώρα τώρα να συνεργαστούν και πάλι, από άλλα πόστα.

Όσο για τον Σρέντερ, ήταν μέλος στο προπονητικό επιτελείο των Χόφενχάιμ και Άγιαξ τα προηγούμενα χρόνια, ενώ κατά τη θητεία του στον «Αίαντα» είχε παίκτη τον Φρένκι Ντε Γιονγκ τον οποίο φυσικά θα βρει και τώρα στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο υπέγραψαν διετές συμβόλαιο, όπως και ο Κούμαν.

OFFICIAL: Former Barca forward Henrik Larsson has returned as one of Ronald Koeman's assistants at the club

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ