Μπαρτσελόνα : Ο Κούμαν θέλει επιστροφή του Κοουτίνιο

Μπαρτσελόνα : Ο Κούμαν θέλει επιστροφή του Κοουτίνιο

Ο Ρόναλντ Κούμαν έκανε γνωστό στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ότι ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι κανονικά στα πλάνα του.

Ο Φελίπε Κοουτίνιο μπορεί να υπάρχει στις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Ρόναλντ Κούμαν, θέλει να το αλλάξει αυτό. Για αυτό τον λόγο, ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από την διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, την επιστροφή του Βραζιλιάνου άσου στην Βαρκελώνη.

O 28χρονος άσος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου την τελευταία διετία, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην Ισπανία. Τα νούμερα που έκανε την πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα ήταν απογοητευτικά, όμως ο Κούμαν θέλει να αναγεννήσει την καριέρα του έμπειρου μεσοεπιθετικού και να τον μετατρέψει στον παίκτη που ήταν στην Λίβερπουλ.

Στην Ισπανία, έπαιξε σε 76 παιχνίδια, σκοράροντας 21 γκολ ενώ μοίρασε και 11 ασίστ, χωρίς να εντυπωσιάσει. Για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στους πρωταθλητές Γερμανίας, με τους οποίους μετράει 11 γκολ και εννιά ασίστ σε 37 συμμετοχές ενώ, παράλληλα, βρήκε δύο φορές δίχτυα κόντρα στην ομάδα που ανήκει. Συγκεκριμένα, ήταν από τους πρωταγωνιστές του ευρύ 8-2 των «Βαυαρών» επί της Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ