Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα ο Φαν ντε Μπέεκ

Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα ο Φαν ντε Μπέεκ

Ο Ολλανδός μέσος του Άγιαξ είναι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα, με τις «ευλογίες» του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, εκτός από την παραμονές στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, έχει ζητήσει και τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Ολλανδός τεχνικός, όπως ήταν αναμενόμενο, θα προχωρήσει σε μεταγραφές από την χώρα του, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον κάθε παίκτη από εκεί.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Ρόνι Φαν ντε Μπέεκ είναι ο επικρατέστερος για πρώτη μεταγραφική κίνηση των «μπλαουγκράνα». Το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει ότι η προσφορά που θα γίνει, θα περιέχει και έμψυχο αντάλλαγμα για να μην μπορεί να αρνηθεί ο Άγιαξ.

Συγκεκριμένα, ο Λουίς Σουάρες είναι προς αποχώρηση και ο «Αίαντας» έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την επιστροφή του. Έτσι, ο ισπανικός σύλλογος προσφέρει τον Ουρουγουανό επιθετικό μαζί με 20 εκ. ευρώ για να ντύσει στα χρώματα της ομάδας, το ταλέντο των Ολλανδών.

Να θυμίσουμε ότι, ο διεθνής μέσος βρέθηκε μία «ανάσα» από την Ρεάλ Μαδρίτης με 55 εκ. ευρώ, ωστόσο οι συζητήσεις σταμάτησαν μόλις έγινε το lockdown λόγω της πανδημίας. Τέλος, ο 23χρονος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Άγιαξ και από το 2016, είναι επαγγελματίας, έχοντας σημειώσει 175 συμμετοχές με 41 γκολ και 34 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ