Μπαρτσελόνα: Στα πλάνα του Κούμαν ο Κουτίνιο

Μπαρτσελόνα: Στα πλάνα του Κούμαν ο Κουτίνιο

Έτοιμος να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά με την Μπαρτσελόνα είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο, αφού ο Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται να τον υπολογίζει κανονικά.

Τις πρώτες του ώρες ως πρωταθλητής Ευρώπης περνάει ο Φιλίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συνέβαλε στην κατάκτηση του έκτου Champions League της Μπάγερν, ωστόσο πλέον θα πρέπει να σκέφτεται τη νέα σεζόν, αφού ο δανεισμός του στους Βαυαρούς, τελείωσε οριστικά.

Ο 28χρονος παραμένει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών, να είχαν βέβαιη την μη παραμονή του στη Βαρκελώνη. Η πρόσληψη του Ρόναλντ Κούμαν στο τεχνικό τιμόνι των «μπλαουγκράνα» φέρνει νέες εξελίξεις, με τα καταλανικά Μέσα να αναφέρουν, πως ο Ολλανδός επιθυμεί την παραμονή του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα φέρεται πως οι δυο τους ετοιμάζονται να συζητήσουν όπου ο παλαίμαχος άσος των Καταλανών θα του αναφέρει την επιθυμία του να τον κρατήσει στο ρόστερ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν. «Επιστρέφω στην Μπαρτσελόνα τώρα. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα σκεφτεί το μέλλον αυτόν τον καιρό επειδή ήμουν συγκεντρωμένος στο Champions League. Θέλω να επανέλθω στο 100% της φόρμας μου και να ανακάμψω αγωνιστικά. Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι τη νέα σεζόν» ανέφερε ο Κουτίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ