Μπαρτσελόνα : Απών από την συνέντευξη τύπου του Τρινκάο, ο Μπαρτομέου

Μπαρτσελόνα : Απών από την συνέντευξη τύπου του Τρινκάο, ο Μπαρτομέου

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποιεί την παρουσίαση του νεαρού Φρανσίσκο Τρινκάο, ωστόσο ο Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου θα απουσιάσει από την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, καθώς «τρέχει» το θέμα του Μέσι.

Άτυχος στην ίσως μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας, του θα πρέπει να νιώθει ο Φρανσίσκο Τρινκάο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ που αποκτήθηκε από την Μπράγκα, παρουσιάζεται σήμερα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα, με την υπόθεση του Λέο Μέσι, να επισκιάζει οποιαδήποτε άλλη είδηση στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μέσα στα πρωτόκολλα των παρουσιάσεων είναι και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, όπου ποδοσφαιριστής και πρόεδρος απαντάνε στα διάφορα ερωτήματα των δημοσιογράφων. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς ο Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου δεν θα δώσει το παρών στη συνέντευξη τύπου, θέλοντας να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά, όσον αφορά την υπόθεση του Μέσι.

Μία κίνηση που στην Ισπανία την χαρακτηρίζουν «δειλή» και «ένοχη», με τον πρόεδρο των Καταλανών να βρίσκεται στα «σκοινιά», χωρίς ωστόσο να υποβάλλει την παραίτηση του που απαιτούν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ