Μπαρτσελόνα : Ο Μπαρτομέου θέλει συνάντηση με τον Μέσι

Μπαρτσελόνα : Ο Μπαρτομέου θέλει συνάντηση με τον Μέσι

Όπως μεταφέρει ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός, Catalunya Radio, o Zoσέπ Μαρία Μπαρτομέου θα επιδιώξει συνάντηση με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι τάραξε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έστειλε fax κάνοντας σαφές θέλει να φύγει από τους Μπλαουγκράνα μετα από 20 χρόνια παρουσίας και ήδη κυκλοφορούν αρκετά σενάρια για το ποια ομάδα θα είναι ο επόμενος προορισμός του.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να αποχωρηστεί τόσο εύκολα τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ιστορίας της και όπως μεταδίδει ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός Catalunya Radio ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, θέλει να έρθει σε επικοινωνία «εδώ και τώρα» με τον Μέσι.

Πιο συγκεκριμένα, Μπαρτομέου θέλει να συναντηθεί με τον 33αχρονο άσο κατά την διάρκεια της ημέρας (26/8) και να προσπαθήσει να πείσει τον Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, από την πλευρά του ο Αργεντίνος έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεση του και είναι αποφασισμένος να αποχωρησει από την ομάδα της Καταλανίας και ήδη αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγω ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ