Μπαρτσελόνα : Δίνει τα «κλειδιά» και το «7» στον Γκριεζμάν!

Μπαρτσελόνα : Δίνει τα «κλειδιά» και το «7» στον Γκριεζμάν!

Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει πως δύσκολα μπορεί να αλλάξει γνώμη ο Μέσι και ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα, δίνοντας τα «κλειδιά» της ομάδας και τον αριθμό «7», στον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με την ομάδα να μην μπορεί να του αλλάξει τη γνώμη. Ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου προσπαθεί να μεταπείσει τον Αργεντινό, ωστόσο η απόφαση φαίνεται πως είναι οριστική, καθώς το γυαλί έχει ήδη ραγίσει…

Στις τάξεις της ομάδας ξέρουν πως πρέπει να προχωρήσουν αλλιώς θα υποφέρουν ακόμη περισσότερο… Ο Ρόναλντ Κούμαν και η διοίκηση φέρονται έτοιμοι να εμπιστευτούν τον Αντουάν Γκριεζμάν σε αυτό το νέο πρότζεκτ, δίνοντας του ουσιαστικά τα «κλειδιά» και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που θα αφήσει κενό ο Μέσι.

Μάλιστα οι αλλαγές δεν σταματάνε εκεί, καθώς οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τον Γάλλο, έχοντας έτοιμο και τον αριθμό «7» που φορούσε τόσα χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο συγκεκριμένος αριθμός έχει μείνει «ορφανός» από το περασμένο καλοκαίρι, λόγω της αποχώρησης του Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος ωστόσο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και να κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα του Κούμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ