Στόιτσκοφ : «Διώχνουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου»

Στόιτσκοφ : «Διώχνουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου»

Θέση στο θέμα των ημερών πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Χρίστο Στόιτσκοφ, αναφέροντας πως οι «μπλαουγκράνα» είναι αυτοί που «διώχνουν» τον Λέο Μέσι.

Το θέμα των ημερών ή και των τελευταίων χρόνων θεωρείται αυτό του Λέο Μέσι. Από την ημέρα που έγινε γνωστό πως ο Αργεντινός ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα πως αποχωρεί, όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο, ασχολείται φυσικά με την υπόθεση.

Θέση πήρε και ο παλαίμαχος άσος των «μπλαουγκράνα», Χρίστο Στόιτσκοφ, αναφέροντας πως ο τρόπος που μεταχειρίζεται την υπόθεση η Μπαρτσελόνα, μοιάζει περισσότερο σαν να διώχνει ο σύλλογος τον ποδοσφαιριστή, παρά σαν να αποχωρεί ο ίδιος ο Μέσι.

«Ο τρόπος που η Μπαρτσελόνα μεταχειρίζεται την υπόθεση είναι τραγικός. Μοιάζει περισσότερο σαν να διώχνουμε εμείς οι ίδιοι τον Μέσι. Ο Λέο έχει κρύψει πολλά ζητήματα όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Οι εμφανίσεις του έχουν βάλει κάτω από το χαλί, όλα τα προβλήματα που έχει η ομάδα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλα τα αθλήματα, όπως στο Μπάσκετ και στο Χάντμπολ που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μόνο αποτυχίες. Θα είναι πολύ άσχημο εάν ο Μέσι αποχωρήσει από την πίσω πόρτα…» ανέφερε ο Στόιτσκοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ