Μπαρτομέου : Απέλυσε το δικηγορικό γραφείο της ομάδας… επειδή συμβούλεψε τον Μέσι να αποχωρήσει!

Μπαρτομέου : Απέλυσε το δικηγορικό γραφείο της ομάδας… επειδή συμβούλεψε τον Μέσι να αποχωρήσει!

Ακόμη μία ιστορία που δείχνει την τραγική κατάσταση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, καθώς το δικηγορικό γραφείο της ομάδας ήταν αυτό που συμβούλεψε τον Μέσι να αποχωρήσει ως ελεύθερος, με αποτέλεσμα ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου να τελειώνει τη συνεργασία του συλλόγου, με το γραφείο.

Όλα πάνε λάθος στην Μπαρτσελόνα… Το κακό δεν ξεκίνησε τώρα αλλά από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της προεδρίας, ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου… Ο Ισπανός πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» έχει βαλθεί να καταστρέψει τον σύλλογο, καθώς είναι ο βασικός υπαίτιος της οριστικής απόφασης του Μέσι να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του.

Η τελευταία είδηση πως ο σύλλογος απέλυσε το δικηγορικό γραφείο που συνεργαζόταν, επειδή συμβούλεψε τον Μέσι να αποχωρήσει ως ελεύθερος, αποδεικνύει πως τίποτα δεν γίνεται σωστά στην ομάδα της Καταλονίας. Σύμφωνα με το Cardena Ser, ο Μπαρτομέου δεν πίστευε σε αυτά που άκουγε, πως ο Αργεντινός πήρε την απόφαση με τη βοήθεια των συνεργατών της ομάδας, δίνοντας την εντολή να λήξει η συνεργασία με το γραφείο το συντομότερο δυνατόν!

Το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο ήταν αυτό που είχε αναλάβει τη μεγάλη υπόθεση του Νεϊμάρ, όταν οι «μπλαουγκράνα» είχαν φέρει τον Βραζιλιάνο από τη Σάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ