«Ο Μέσι δεν πρέπει να πληρώσει την ρήτρα»

«Ο Μέσι δεν πρέπει να πληρώσει την ρήτρα»

Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ για την πώληση του Λιονέλ Μέσι δεν ισχύει και ότι ο διαμεσολαβητής στη μετακίνηση του δεν θα είναι πλέον η Μπαρτσελόνα.

O Λιονέλ Μέσι δεν θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα των 700 εκατομμυρίων, όπως αποκάλυψε η ισπανική εκπομπή «El Larguero» της Cadena SER, σημειώνοντας ότι θα οριστεί αποζημίωση για τους Καταλανούς που θα είναι μικρότερη.

Όπως αναφέρθηκε η ρήτρα δεν ισχύει και ότι ο διαμεσολαβητής στη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι δεν θα είναι πλέον η Μπαρτσελόνα.

Οι δικηγόροι των δύο μερών ερμηνεύουν διαφορετικά το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μέσι το 2017 και σύμφωνα με το οποίο, όπως ανέφερε το «El Larguero», ο διάσημος Αργεντινός θεωρεί ότι είναι ελεύθερος να εγκαταλείψει το σύλλογο.

«Σε περίπτωση που ο Μέσι εγκαταλείψει τη Μπαρτσελόνα, η FIFA θα πρέπει να δώσει στο νέο σύλλογο προσωρινή ή οριστική μεταγραφή», σημειώθηκε.

Ο πρόεδρος της Μπαρστελόνα Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, απέλυσε το δικηγορικό γραφείο της Cuatrecasas για λάθος χειρισμούς.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε γνωστό με FAX ότι δεν θα εμφανιστεί στις εξετάσεις για κορονοϊό που είναι προγραμματισμένες σήμερα στη Βαρκελώνη, ούτε στην προετοιμασία που ξεκινά αύριο. Ο ισπανικός σύλλογος απάντησε υποστηρίζοντας, ότι εάν δεν παρευρεθεί, κινδυνεύει με τιμωρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ