Γκριζμάν : Διαψεύδει τα περί συμφωνίας η Μπαρτσελόνα

Γκριζμάν : Διαψεύδει τα περί συμφωνίας η Μπαρτσελόνα

Ισπανικό δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι Γκριζμάν και Μπαρτσελόνα υπέγραψαν προσύμφωνο συνεργασίας για το ερχόμενο, ωστόσο οι Καταλανοί με επίσημη ανακοίνωσή τους το διέψευσαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport, η Μπαρτσελόνα και ο Αντουάν Γκριζμάν συμφώνησαν προκειμένου ο Γάλλος διεθνής να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπ Νου από το καλοκαίρι, ωστόσο λίγες ώρες μετά, οι Καταλανοί έσπευσαν να το διαψεύσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μπλαουγκράνα: Η Μπαρτσελόνα αρνείται σφόδρα τις πληροφορίες που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών σε διάφορα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον παίκτη της Aτλέτικο Μαδρίτης Αντουάν Γκριεζμάν και μια φερόμενη συμφωνία με τον σύλλογό μας.

Η Μπαρτσελόνα εκφράζει τις αντιρρήσεις της σχετικά με τα δεδομένα αυτά και επαναλαμβάνει πως τρέφει απόλυτο σεβασμό προς την ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης», σημειώνει χαρακτηριστικά η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Γκριζμάν δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022 με την Ατλέτικο Μαδρίτης και έτσι θα ήταν ηθικό από μέρους να αφήσει να κυκλοφορεί η είδηση οτι ο Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους Καταλανούς από το καλοκαίρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ