Βιδάλ κατά Μπαρτσελόνα : «Πρέπει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της»

Βιδάλ κατά Μπαρτσελόνα : «Πρέπει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της»

Ο Χιλιανός μέσος εξέφρασε την άποψή του για τον τρόπο λειτουργίας της Μπαρτσελόνα, ενώ όλα δείχνουν ότι θα αποχωρίσει από τον σύλλογο.

Ο Αρτούρο Βιδάλ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μέσα στις επόμενες μέρες. Οι προτάσεις που έχει είναι αρκετές και μένει να φανεί ποια θα είναι η καλύτερη. Βέβαια, ο έμπειρος μέσος δείχνει από την πλευρά του, έντονη την διάθεση της αποχώρησης, ειδικά μετά τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της. Το ποδόσφαιρο εμπεριέχει πολλά πράγματα, το DNA μένει πίσω, άλλες ομάδες αναπτύσσονται με διαφορετικούς τρόπους. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πιο φυσικό, έχει να κάνει περισσότερο με τη δύναμη και την ταχύτητα και η τεχνική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα συχνά. Μια ομάδα που πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στον κόσμο δεν γίνεται να έχει 13 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι να είναι νέοι».

Φυσικά, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο ενδιαφέρον της Γιουβέντους, τονίζοντας: «Εάν η Γιουβέντους ή ο Πίρλο με καλέσουν, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Εάν είναι να συμβεί, θα συμβεί. Έχω μεγάλη συμπάθεια τόσο για την ομάδα όσο και για τον Πίρλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ