Γκουαρντιόλα σε Μέσι : «Μείνε στην Μπαρτσελόνα»

Γκουαρντιόλα σε Μέσι : «Μείνε στην Μπαρτσελόνα»

Βόμβα από την Mundo Deportivo, καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να συμβούλεψε τον Λέο Μέσι να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και να τελειώσει την καριέρα του εκεί!

Η υπόθεση της παραμονής του Λέο Μέσι της Μπαρτσελόνα, παραμένει εδώ και μία εβδομάδα το πιο «καυτό» θέμα της μεταγραφικής καλοκαιρινής περιόδου. Μία μεγάλη είδηση βγήκε στο φως της δημοσιότητας από την Mundo Deportivo, καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να συμβούλεψε τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί πέρα!

Η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει το μεγάλο φαβορί της απόκτησης του Λέο Μέσι, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές, καθώς θεωρεί πως αυτή είναι η μεγαλύτερη της ευκαιρία να αποκτήσει τον 33χρονο σούπερ σταρ.

Όπως υποστηρίζει η Καταλανική εφημερίδα, οι δύο άνδρες είχαν μία συζήτηση τριών ωρών, με τον Μέσι να εκφράζει πως επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Γκουαρντιόλα, ωστόσο ο Ισπανός προπονητής εξήγησε πως το Financial Fair Play, είναι μεγάλο εμπόδιο, συμβουλεύοντας τον Αργεντινό να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Ο Καταλανός τεχνικός μάλιστα, φέρεται να ανέφερε στον Μέσι πως το προτιμότερο για εκείνον θα ήταν να κλείσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα». Φαίνεται πως η υπόθεση έχει ακόμα πολύ ψωμί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ