Ζιντάν για Κροος : «Όταν αποσυρθώ θα λέω ότι ήμουν προπονητής του»

Ζιντάν για Κροος : «Όταν αποσυρθώ θα λέω ότι ήμουν προπονητής του»

Ο Γάλλος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τόνι Κρόος και τόνισε ότι είναι τιμή του, που τον έχει παίκτη του.

Ο Τόνι Κρόος θεωρείται ένας από τους καλύτερους μέσους του 21ου αιώνα. Ο Γερμανός άσος έχει γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής, τόσο στην αρχή, με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, όσο και τώρα με αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης. Φυσικά, τα λόγια του Ζινεντίν Ζιντάν προς το πρόσωπό του, αποτελούν ακόμα ένα «παράσημο».

Ο Γάλλος προπονητής είπε: «Θα μνημονεύεται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες, ένας από τους καλύτερους σε αυτή τη θέση. Όταν έφτασα στη Ρεάλ, θα θυμάστε, πόσο χαρούμενος ήμουν που θα ήμουν ο προπονητής του. Είναι αλήθεια ότι, όταν αποσυρθώ, θα μπορώ περήφανα να λέω ότι προπόνησα τους Ρονάλντο, Μπέιλ, Μόντριτς, Ράμος.

Αλλά επίσης, ότι προπόνησα τον Τόνι Κρόος. Είναι εντυπωσιακό να τον βλέπεις να προπονείται κάθε μέρα. Είναι επαγγελματίας. Ακόμη και τώρα που συζητάμε, μιλάμε για κάποιον άνθρωπο πολύ ξεχωριστό». Από την πλευρά του, ο 30χρονος άσος μετράει 16 γκολ και 43 ασίστ σε διάστημα 167 συμμετοχών, με τον Ζιντάν στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ