Μπέιλ : «Είναι ωραίο να βρίσκεσαι εκεί που σε αγαπάνε»

Μπέιλ : «Είναι ωραίο να βρίσκεσαι εκεί που σε αγαπάνε»

Ακόμη μία «σπόντα» του Γκάρεθ Μπέιλ κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δήλωσε πως νιώθει χαρούμενος όταν δέχεται υποστήριξη από την ομάδα, εν όψει των παιχνιδιών με την Εθνική Ουαλίας

Η σχέση του Γκάρεθ Μπέιλ με την Ρεάλ Μαδρίτης έχει περάσει από χίλια κύματα. Ο Ουαλός βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας τους τελευταίους μήνες, έχοντας το κεφάλι του περισσότερο στο… γκολφ, παρά στο ποδόσφαιρο.

Ο ποδοσφαιριστής των «μερένχες» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο της Εθνικής Ουαλίας, εν όψει Nations League, δείχνοντας ένα εντελώς διαφορετικό αλλά και επαγγελματικό πρόσωπο, το οποίο είχαν ξεχάσει και οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ισπανίας. Ο Ουαλός μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του, εξηγώντας τους λόγους της μεταμόρφωσης αυτής, ρίχνοντας έμμεσα το φταίξιμο στην Ρεάλ.

«Είμαι με τους συμπαίκτες μου στην Εθνική Ουαλίας αυτές τις ημέρες και βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι τέλειο να βρίσκεσαι σε ένα μέρος όπου σε αγαπάνε και σε υποστηρίζουν, ανεξαρτήτως το τι συμβαίνει. Περνάω πολύ ωραία αυτές τις τελευταίες μέρες» δήλωσε ο 31χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ