Ρεγκιλόν : Μάχη Γιουνάιτεντ και Σεβίλλης για την απόκτηση του

Ρεγκιλόν : Μάχη Γιουνάιτεντ και Σεβίλλης για την απόκτηση του

Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Σεβίλλη, η οποία θέλει να τον επαναφέρει στο ρόστερ της, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον.

Η Σεβίλλη κατάφερε να κατακτήσει για ακόμη μία φορά το Europa League, καθώς είναι αδιαμφισβήτητα η διοργάνωση της. Οι Ανδαλουσιανοί ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη σεζόν, υπό τις οδηγίες του Ζουλιέν Λοπετέγκι, με τον Σέρχιο Ρεγκιλόν να έχει επίσης καθοριστικό ρόλο στην πορεία αυτήν.

Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε στη Σεβίλλη ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ούτε για τη νέα σεζόν, με τις ενδιαφερόμενες ομάδες να είναι πάντως αρκετές. Μία από αυτές δεν θα μπορούσε να μην είναι η Σεβίλλη, η οποία επιθυμεί να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ της, ετοιμάζοντας να κάνει επίσημη κρούση, για δανεισμό ενός έτους.

Οι Ανδαλουσιανοί ωστόσο δεν θα έχουν εύκολο έργο, καθώς επίσημη πρόταση ετοιμάζει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με επιθετικές αρετές. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιθέτως θα στείλουν πρόταση για κανονική μεταγραφή, με την Ρεάλ να προτιμάει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, παρά να τον δώσει ξανά δανεικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ