Μέσι : Η Μπαρτσελόνα δεν θα του επιβάλλει πρόστιμο αν επιστρέψει σύντομα

Μέσι : Η Μπαρτσελόνα δεν θα του επιβάλλει πρόστιμο αν επιστρέψει σύντομα

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται να αλλάζει γνώμη και να παραμένει στη Μπαρτσελόνα, η οποία δεν θα του επιβάλλει πρόστιμο αν επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις.

Το σίριαλ σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι έχει και ανατροπές. Ο Αργεντινός φέρεται να έχει αλλάξει γνώμη και να επιθυμεί την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, η οποία δεν θα τον τιμωρήσει αν εμφανιστεί σύντομα στις προπονήσεις.

Ο πατέρας του Μέσι συνεχίζει τις συζητήσεις με τη διοίκηση των Καταλανών, ο Αργεντινός με τον Λουίς Σουάρες… χαλαρώνουν παίζοντας τένις, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 33χρονος επιθυμεί να εξαντλήσει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, σχετικά με αυτή την εξέλιξη, η Mundo Deportivo υποστηρίζει πως η Μπάρτσα δεν θέλει να τραβήξει στα άκρα την κατάσταση με τον Αργεντινό, και είναι διατεθειμένη να μην του επιβάλλει το πρόστιμο για την απουσία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι δεν έδωσε το παρών την πρώτη μέρα στο προπονητικό κέντρο για τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό, αλλά ούτε και τις πρώτες μέρες προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ