Οριστικό : Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Οριστικό : Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε στροφή 180 μοιρών και αποφάσισε οριστικά να παραμείνει για (τουλάχιστον) ακόμη έναν χρόνο στην Μπαρτσελόνα!

Είναι πλέον οριστικό. Μετά από σειρά επεισοδίων στο πιο δραματικό «σίριαλ» των τελευταίων καλοκαιριών, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Αφού προηγήθηκαν ανακοινώσεις από τη La Liga και από την πλευρά του 33χρονου, ο Αργεντινός αποφάσισε να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, καθώς τότε τελειώνει το συμβόλαιο του.

Το ρεπορτάζ του TyC Sports, επιβεβαιώνεται, καθώς ήταν το πρώτο Μέσο, το οποίο έβγαλε την είδηση πως ο Λέο Μέσι αποφάσισε να παραμείνει εν τέλει στους «μπλαουγκράνα».

Ο πατέρας του Αργεντινού είχε ταξιδέψει της προηγούμενες ημέρες από το Ροσάριο στη Βαρκελώνη, καθώς είχε προγραμματίσει να συναντηθεί με τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, κάνοντας γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, έπειτα από 20 χρόνια. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα από την άλλη επέμεινε στην ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα η συνάντηση να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Η πλευρά του Μέσι έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία ρήτρα στο συμβόλαιο, κάνοντας και έμμεσα γνωστή την πρόθεση περί αποχώρησης. Η La Liga ωστόσο απάντησε σε χρόνο «ντε-τε» ξεκαθαρίζοντας πως η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ισχύει κανονικά, προκαλώντας ένα μεγάλο μπέρδεμα στην υπόθεση…

Ο Μέσι ξεκαθάρισε από την αρχή στους εκπροσώπους του πως δεν επιθυμούσε να αποχαιρετίσει τον σύλλογο της καρδιάς του με αυτόν τον τρόπο, καθώς μόνο στα δικαστήρια θα μπορούσε να κερδίσει την αποχώρηση του. Έτσι ο 33χρονος άσος θα συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο στην Μπαρτσελόνα, αφού την επόμενη σεζόν θα μείνει ελεύθερος και θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ