Κουτίνιο : Έτοιμος να κερδίσει θέση βασικού στην Μπαρτσελόνα

Κουτίνιο : Έτοιμος να κερδίσει θέση βασικού στην Μπαρτσελόνα

Ο Φιλίπε Κουτίνιο επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα και ετοιμάζεται να δουλέψει για μία θέση βασικού στο πρότζεκτ του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο δανεισμός του Φιλίπε Κουτίνιο στην Μπάγερν έληξε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην «νέα» Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φαινόταν να μην έχει μέλλον στους «μπλαουγκράνα», ωστόσο η έλευση του Ολλανδού τεχνικού έχει αλλάξει τα δεδομένα, καθώς εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό τις ικανότητες του.

Σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα, οι δύο άνδρες έχουν επικοινωνήσει με τον Κούμαν να τον έχει ενημερώσει πως υπολογίζεται σε μεγάλο βαθμό στα πλάνα της νέας σεζόν. Μάλιστα ο Κουτίνιο έχει ανακοινώσει στους ανθρώπους του κλαμπ την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο, θέλοντας να αποδείξει πως αξίζει μία θέση στο βασικό σχήμα, για την οποία δουλεύει ήδη σκληρά, έχοντας επιστρέψει μία εβδομάδα νωρίτερα από την ολοκλήρωση της άδειας του.

Έτσι ο 28χρονος θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να επαληθεύσει το υπέρογκο ποσό των 160 εκατομμυρίων ευρώ που δαπάνησε η Μπαρτσελόνα τον χειμώνα του 2018, φέρνοντας τον από το «Άνφιλντ»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ