Πέρεθ σε Ρονάλντο : «Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά»

Πέρεθ σε Ρονάλντο : «Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, πως η «βασίλισσα» δεν πρόκειται να του προσφέρει αύξηση αποδοχών, όπως έχει ζητήσει ο Πορτογάλος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσεις στο τέλος της φετινής σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα «σενάρια» μάλιστα περί μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν ή την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν και παίρνουν. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι σχέσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι σε καλό επίπεδο.

Η ισπανική εφημερίδα Ας μάλιστα, σημειώνει σε σημερινό της ρεπορτάζ, ποιος είναι ο λόγος που ο Κριστιάνο επιθυμεί να φύγει από τους πρωταθλητές Ευρώπης. «Ο Ρονάλντο ζήτησε νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές και υπήρχε η υπόσχεση του συλλόγου πως θα το έχει. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα άλλαξαν και η απάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ, στην τελευταία ενόχληση από τον Ρονάλντο για το θέμα του συμβολαίου, προκάλεσε την ρήξη.

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Η ομάδα δεν είναι σε θέση να σου δώσει καλύτερο συμβόλαιο» φέρεται να έχει απαντήσει ο πρόεδρος της Ρεάλ στον διεθνή άσο των μερένγκες. Πάντα με βάση το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Ρονάλντο δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του γιατί δεν περίμενε μια τέτοια απάντηση από τον Πέρεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ