Τέμπας : «Δεν ξεκίνησα πόλεμο εναντίον του Μέσι»

Τέμπας : «Δεν ξεκίνησα πόλεμο εναντίον του Μέσι»

Ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας μίλησε για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό τελικά να παραμένει κάτοικος Βαρκελώνης.

Στο… σίριαλ με τον Αργεντινό σούπερ σταρ έπεσαν οι τίτλοι τέλους, με τον πρόεδρο της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας να αναφέρεται στην υπόθεση. Η La Liga είχε ταχθεί ξεκάθαρα στο πλευρό των Μπλαουγκράνα, με τον Τέμπας να τονίζει όμως πως δεν ξεκίνησε… πόλεμο με τον Μέσι.

«Δεν ξεκίνησα πόλεμο εναντίον του Μέσι. Θα είχα πράξει το ίδιο ακόμη και αφορούσε τον Πεπίτο Πέρεθ ή οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα. Ως La Liga είχαμε και έχουμε το καθήκον να υπερασπιζόμαστε την νομιμότητα και τη δικαιοσύνη. Το συμβόλαιο πρέπει να είναι άξιο σεβασμού. Πάντα. Ακόμη και αν λέγεσαι Μέσι ή Πεπίτο Πέρεθ. Αυτό είναι όλο. Πιστεύω ότι δεν υπήρξε καμία μάχη μεταξύ του παίκτη και του περιβάλλοντός του. Έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στον Μέσι, τον αγαπώ.

Είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου μας τα τελευταία 20 χρόνια. Πώς θα μπορούσα να ξεκινήσω διαμάχη εναντίον του; Επαναλαμβάνω: η πρόθεσή μου ήταν μόνο να υπερασπιστώ και να σεβαστώ τα συμβόλαια. Αλλά όπως είναι φυσικό επειδή το όνομα του Μέσι ενεπλάκη στην ιστορία, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις», ήταν τα λόγια του Χαβιέρ Τέμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ