Ετό : «Χαρούμενος που ο Μέσι έμεινε στην Μπαρτσελόνα»

Ετό : «Χαρούμενος που ο Μέσι έμεινε στην Μπαρτσελόνα»

Χαρούμενος για την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Σαμιουέλ Ετο.

O Mέσι θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη χρονιά, παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Βαρκελώνης, ωστόσο η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ έκανε αδύνατη την αποχώρηση του.

Θέση για την παραμονή του 33άχρονου άσου πήρε ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα Σαμιούελ Ετο. Ο παλαίμαχος Καμερουνέζος επιθετικός παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ισπανικού πρωταθλήματος για την σεζόν 2020-2021, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που ο Μέσι εν τέλει θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μπλαουγκράνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος επειδή ο… γιος μου παραμένει στο σπίτι του. Όμως, στην Μπαρτσελόνα χρειάζονται κι άλλους παίκτες με …μπλαουγκράνα DNA. Ο Μέσι μόνος του δεν είναι αρκετός. Πρέπει να ψάξουν στην αγορά και να βρουν παίκτες που μπορούν να υποστηρίξουν ποδοσφαιρικά το στυλ του Τίκι-Τάκα κι όχι να είναι box to box. Επίσης θα ήθελα να δω τον Μπουσκέτς να παίζει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα είναι πάντα καλή όταν είναι σε καλή φόρμα ο Μπουσκέτς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ