Ζανέτι : «Ο Μέσι δεν πρέπει να φύγει από την Μπαρτσελόνα»

Ζανέτι : «Ο Μέσι δεν πρέπει να φύγει από την Μπαρτσελόνα»

Όλα όσα είπε ο παλαίμαχος αρχηγός της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι για το σίριαλ της μεταγραφής του Λίο Μέσι που δεν έγινε ποτέ.

O Λιονέλ Μέσι αποτέλεσε μεταγραφικό όνειρο για πολλές ομάδες της υφηλίου. Μία εξ’ αυτών ήταν και η Ίντερ η οποία χτύπησε αρκετές φορές την πόρτα του Αργεντινού «Σούπερ Σταρ».

Ο θρύλος των «Νερατζούρι», Χαβιέρ Ζανέτι, σε πρόσφατες δηλώσεις του, μίλησε για το θερινό… σίριαλ του επιθετικού των Καταλανών τονίζοντας: «Ο Μέσι μπορεί να παίξει παντού επειδή είναι φαινόμενο. Αλλά η Μπαρτσελόνα είναι σπίτι του και είναι σωστό να παραμείνει για όλα αυτά που σημαίνει αυτός για την ομάδα και το αντίστροφο».

Ο 33χρονος θα αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν και με το πέρας αυτής θα είναι ελεύθερος να πράξει όπως αυτός επιθυμεί για το μέλλον της καριέρας του.

«Οι αγορές μας περνούν μέσα από διάφορες ευκαιρίες: θα πρέπει πρώτα να πουλάμε και μετά να αγοράζουμε, υπάρχει ένας κανονισμός που πρέπει να σεβόμαστε και αυτός είναι το Financial Fair Play, που είναι σημαντικός. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, όπως και πάρα πολλών συλλόγων», τόνισε η σημαία της Ίντερ και νυν αντιπρόεδρός της.

Τέλος, ο Ζανέτι αναφέρθηκε στην περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες και τις φήμες για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

«Ο Λαουτάρο ξέρει ότι βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο, ωριμάζει χάρη στη δουλειά του Κόντε. Η πιθανότητα να φύγει; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαπραγμάτευση με κάποια ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ