Ρεάλ Μαδρίτης – Ντεπορτίβο λα Κορούνια 7-1

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντεπορτίβο λα Κορούνια 7-1

Η Ντεπορτίβο λα Κορούνια έκανε το λάθος να προηγηθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τη φιλοδωρεί στη συνέχεια με επτά γκολ και να πετυχαίνει τη μεγαλύτερη φετινή της νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Αμφότερες διάγουν μια πολύ άσχημη σεζόν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι στην τέταρτη θέση και να έχει βγει εδώ και καιρό off από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και την Ντεπορτίβο λα Κορούνια να παλεύει για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ευελπιστώντας σε ένα καλό αποτέλεσμα, προηγήθηκαν μάλιστα με τον Αντριάν Λόπεθ στο 23′, βάσει όμως των όσων ακολούθησαν, ίσως και να ευχήθηκαν να μην είχαν σκοράρει ποτέ.

Οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο πείσμωσαν τους ποδοσφαιριστές του Ζινεντίν Ζιντάν, οι οποίοι ισοφάρισαν γρήγορα με τον Νάτσο (32′), προηγήθηκαν με τον Μπέιλ (42′) και στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν επίδειξη δύναμης, σκοράροντας πέντε ακόμα τέρματα.

Ο Ουαλός εξτρέμ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 58′, ο Μόντριτς σκόραρε και αυτός στο 68′, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα και με δύο τέρματα (78′, 84′) να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 6-1.

Το κερασάκι στην τούρτα της ευρύτερης φετινής νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα έβαλε ο Νάτσο στο 88′, με τους Μερένχες να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα στη La Liga μετά τις 9/12 (5-0 τη Σεβίλλη, ακολούθησαν έκτοτε δύο ήττες και μια ισοπαλία) και να  ανεβαίνουν στους 35 βαθμούς.

Παράλληλα, η Ρεάλ πέτυχε για τρίτη φορά επτά γκολ υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν (κόντρα σε Λεονέσα και Θέλτα οι άλλες δύο), ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφθασε τα 424 γκολ σε 419 αγώνες με τη «Βασίλισσα», διατηρώντας το μέσο όρο του άνω του ενός γκολ ανά παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

https://www.youtube.com/watch?v=UyDZofuB0zk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ