Γκριεζμάν : «Κάνουμε μία νέα αρχή»

Γκριεζμάν : «Κάνουμε μία νέα αρχή»

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των Καταλανών, μίλησε στο «RTL» και αναφέρθηκε στην παραμονή του Λιονέλ Μέσι, στο μέλλον του, στον Ρόναλντ Κούμαν, αλλά και στους στόχους που έχει θέσει.

Θέση στα… φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στην Μπαρτσελόνα μετά τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, πήρε ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των Καταλανών, μίλησε στο «RTL» και αναφέρθηκε στην παραμονή του Λιονέλ Μέσι, στο μέλλον του, στον Ρόναλντ Κούμαν, αλλά και στους στόχους που έχει θέσει.

«Με τον Μέσι είναι όλα πολύ καλά. Ταιριάζουμε απόλυτα στο γήπεδο. Είναι όπως με τον Μπαπέ, όταν στην αρχή δεν μπορούσαμε να συνδυασθούμε πολύ καλά. Μου πήρε πολύ χρόνο για να το βρω. Αλλά θα γίνει και με τον Λέο», είπε χαρακτηριστικά ο «Γκριζού» και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, έχω την εμπιστοσύνη του συλλόγου και του προπονητή. Αρα είμαι καλά. Ηταν μια πολύ περίπλοκη εποχή για όλους, τώρα αρχίζουμε ξανά».

Οσον αφορά στους στόχους του, αλλά και τον Ολλανδό προπονητή, ο έμπειρος άσος, σχολίασε: «Θέλω πραγματικά να γνωρίσω τον νέο προπονητή προσωπικά. Εχω μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά δεν είναι το ίδιο όταν βρίσκεσαι πρόσωπο με πρόσωπο. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου και θέλω να κάνω τα πάντα για να κερδίσω τρόπαια. Ήταν μια κενή σεζόν, έχει περάσει πολύς καιρός για την Μπαρτσελόνα χωρίς τίτλο και θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ