Σοσιεδάδ – Θέλτα 1-2

Σοσιεδάδ – Θέλτα 1-2

Ο Γουίλιαν Zοσέ άνοιξε το σκορ για τη Σοσιεδάδ μόλις στο 10'. Ο Άσπας ισοφάρισε από τα 11 βήματα (1-1), ο Βραζιλιάνος των γηπεδούχων αστόχησε από την άσπρη βούλα και ο Μάξι Γκόμες έδωσε σπουδαίο διπλό στην Θέλτα (2-1)!

Σκόραρε, ισοφαρίστηκε, έχασε πέναλτι, έφαγε γκολ, έχασε. Δεν ήταν η καλύτερη μέρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ σήμερα η οποία υπέστη την τρίτη της σερί ήττα στη La Liga. Η Θέλτα από πλευράς της, έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την ήττα.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Γουίλιαν Zοσέ άνοιξε το σκορ (1-0) με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πριέτο. Στο 20′ ο Ιάγκο Άσπας δεν λάθεψε από το σημείο του πέναλτι (χέρι του Χουάνμι) και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Δεν πρόλαβα να συμπληρωθούν πέντε λεπτά όμως και η γηπεδούχος Σοσιεδάδ είχε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Ο Ζοσέ όμως δεν εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λομπότκα, αφού σημάδεψε το δοκάρι. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 75′ ο Ντάνιελ Βας εκτελεί το κόρνερ και με την σέντρα του βρίσκει στο κέντρο της μικρής περιοχής τον Μάξι Γκόμες ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Αυτή η νίκη ήταν το τέταρτο σερί θετικό αποτέλεσμα της Θέλτα στα 4 παιχνίδια της στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος. Εν αντιθέσει με την Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποιά αγνοοεί τη λέξη νίκη στα τελευταία τρία της παιχνίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=cwMAi51oQUw

https://www.youtube.com/watch?v=VK-a56KqKgk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ