Κούμαν : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Κούμαν : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Ο Ρόναλντ Κούμαν εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών της Μπαρτσελόνα κατά την προετοιμασία τους.

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας λέγοντας πως είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα οι παίκτες του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τα πράγματα πάνε καλά. Συμπληρώνουμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας και οι παίκτες δουλεύουν πολύ καλά. Υπάρχει μεγάλη ένταση στις προπονήσεις. Έχουμε δουλέψει τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης όσο και σε επίπεδο τακτικής. Οι παίκτες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και έχουν πολλή όρεξη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για την ενσωμάτωση του Λιονέλ Μέσι στις προπονήσεις είπε: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Όταν είναι σε καλή φυσική κατάσταση είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Το έχει αποδείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους παίκτες των ακαδημιών λέγοντας: «Οι νεαροί παίκτες έχουν προσαρμοστεί πολύ καλά. Είναι ένα δυνατό γκρουπ παικτών. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει πιθανότητες να παίξει στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και οι νεαροί συμμετέχουν ενεργά στις προπονήσεις. Το μόνο που τους λείπει είναι η εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ