Βαλένθια – Λεβάντε 4-2

Βαλένθια – Λεβάντε 4-2

H Bαλένθια του Χάβι Γκαρθία επικράτησε με 4-2 της Λεβάντε για την πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα η Βαλένθια. Οι Νυχτερίδες αν και βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ επικράτησαν της Λεβάντε με 4-2 στο ξεκινώντας έτσι νικηφόρα την νέα σεζόν.

Η Λεβάντε άνοιξε το σκορ με το.. καλημέρα του ντέρμπι με τον Μοράλες. Η Βαλένθια ισοφάρισε με κεφαλιά του Γκαμπριέλ, αλλά και πάλι ο Μοράλες έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γρανότες. Οι νυχτερίδες πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι και πάλι σε ισορροπία με τον Γκόμες.

Στο δεύτερο μέρος ο Βαγιέχο ανέλαβε δράση. Στο 75΄ έδωσε το προβάδισμα στην Βαλένθια για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομένεκ, Βας, Γκαμπριέλ, Μανγκαλά (17′ Ντιακαμπί), Γκαγιά, Μούσα (88′ Σομπρίνιο), Εσκέρδο (72′ Ράτσιτς), Κοντογκμπιά, Γκέδες (71′ Τσερίσεβ), Γκόμες, Λι (72′ Βαγιέχο).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Φερνάντεθ, Μιραμόν, Ντουάρτε (85′ Κόκε), Ρομπέρ, Κλερκ, Καμπάνια, Ραντόγια (85′ Πόστιγκο), Μελέρο (76′ Βούκτσεβιτς), Μπάρντι (76′ Ντε Φρούτος), Λεόν (50′ Γκόμεθ), Μοράλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ