Μπαρτσελόνα : «Τελειώνει» τον Πουτς ο Κούμαν

Μπαρτσελόνα : «Τελειώνει» τον Πουτς ο Κούμαν

Ο Ρόναλντ Κούμαν έδειξε στον Ρίκι Πουτς την πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα, ενημερώνοντας τον ότι δεν τον υπολογίζει.

Ο Ρίκι Πουτς είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που ενημερώθηκε από τον προπονητή του, Ρόναντ Κούμαν ότι δε βρίσκεται στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Η παρουσία του στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν ένα από τα ελάχιστα θετικά στοιχεία που έχει να θυμάται ο οπαδός της Μπαρτσελόνα. Ο Πουτς αποτέλεσε όαση στα χαφ, η ενέργεια κι η τεχνική του ανέβασε ποιοτικά πολλά σκαλοπάτια τους Καταλανούς.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο πιτσιρικάς δεν πείθει τον Κούμαν ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Όπως αναφέρει  ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός Rac 1, ο Ολλανδός τεχνικός ενημέρωσε τον Πουτς ότι δεν περισσεύουν για αυτόν λεπτά συμμετοχής και πως θα πρέπει να ψάξει νέα ποδοσφαιρική στέγη για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μία κίνηση που ενδέχεται  να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων  στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, αφού ο Καταλανός μέσος είναι από τους πιο δημοφιλείς παίκτες και πάντα θεωρούνταν από τις μεγάλες ελπίδες για το μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ