Ζιντάν : «Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Μπέιλ»

Ζιντάν : «Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Μπέιλ»

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την οριστική μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να ξεκαθαρίζει πως οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν πάντα σε καλό επίπεδο.

Ποδοσφαιριστής της Τότεναμ θα πρέπει να θεωρείται ο Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στην Αγγλία για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στην Premier League και την Αγγλία.

Έπειτα από μια επιτυχημένη αλλά υποτιμημένη επταετία στη Μαδρίτη, ο Ουαλός επιστρέφει στο Βόρειο Λονδίνο, εκεί όπου συστήθηκε στην ποδοσφαιρική κοινότητα ως ένα από τα next big thing του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ήταν γνωστό πως οι «μερένχες» έψαχναν τρόπο για να ξεφορτωθούν τον 31χρονο τον οποίο εν τέλει τον βρήκαν. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέφεραν πως ο Ζιντάν δεν ήθελε να τον βλέπει, καθώς ο Ουαλός είχε δείξει ουκ ολίγες φορές έναν αντιεπαγγελματικό χαρακτήρα.

Ο Ζιζού πάντως έσπευσε να διαψεύσει όλα τα παραπάνω, αναφέροντας πως οι σχέσεις του με τον Μπέιλ ήταν πάντοτε σε εξαιρετικό επίπεδο. «Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Μπέιλ. Αντιθέτως είχαμε πάντοτε εξαιρετικές σχέσεις. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει ιστορία με την Ρεάλ και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Του εύχομαι μόνο καλά για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ